SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
04. 09. 2017

Spletna stran ROSE - “Readiness Of Slovenian E-invocing” UKREP

OBJAVA SPLETNE STRANI ZA ROSE – ""Readiness Of Slovenian E-invocing” UKREP

Oblikovana je spletna stran www.roseslovenia.eu, hkrati pa so bile narejene dopolnitve na spletni strani Slovenski e-Račun (www.slovenskieracun.si), z namero, da se s pomočjo spletne strani zagotavlja podpora in uporabne informacije izvajalcem javnih storitev pri izvajanju prihajajoče obveznosti o sprejemu e-računa, ko bo poslan v EU standardu.

Na spletni strani bodo redno objavljene dopolnitve in novice saj spletna stran spremlja napredek ukrepa "Readiness Of Slovenian E-invoicing (ROSE)”, katerega izvedbo, ki je v teku, podpira Evropska Unija.

Nosilci ukrepa - predstavniki Uprave Republike Slovenije za javna plačila, Centra za evropsko prihodnost, Gospodarske zbornice Slovenije, podjetji Mojdenar IT d.o.o. in ZZI d.o.o. so se zbrali 31.8.2017 na tretjem sestanku usmerjevalnega odbora, se seznanili z dosežki in načrtovanimi nalogami ter potrdili predstavljeno spletno stran.


Med pomembnimi odločitvami usmerjevalnega odbora je tudi odločitev o začetku intenzivnih priprav na nacionalno konferenco z naslovom "Bomo pripravljeni na EU standard za e-račun?”, ki bo organizirana 22. septembra 2017 v Ljubljani.

Več informacij:
Andreja Dolničar Jeraj
andreja.dolnicar-jeraj@cep.s
i
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024