SLO / ANG
eHramba.si

Je varna certificirana platforma za dolgoročno hrambo dokumentov, ki omogoča različnim dokumentnim in drugim sistemom izvajanje različnih digitalnih procesov v podjetju. Programska oprema in storitev eHramba.si sta certificirani s strani Arhiva RS. Avtentičnost in celovitost hranjenega gradiva se zagotavlja z digitalnimi potrdili in časovnim žigosanjem dokumentov. Vloženi dokumenti se avtomatsko umeščajo v klasifikacijo, lahko pa to opravite tudi ročno. Dokumente lahko potrjujete in jim spreminjate statuse. Potrjevanje dokumentov vključuje vse aktivnosti potrebne za zagotavljanje revizijske sledi, avtentičnosti in celovitosti hranjenih dokumentov.

 

eHramba za digitalizacijo poslovanja

Je storitev elektronske hrambe dokumentov, ki temelji na informacijskem sistemu za hrambo tako poslovne kot druge dokumentacije na enem mestu. V sistemu se lahko hranijo tako dokumenti, ki so izvorno nastali v elektronski obliki kot dokumenti, ki so nastali na papirju in so bili kasneje digitalizirani.

Storitev eHramba.si zajema:

  • vnos in hrambo dokumentov,
  • avtentičnost in celovitost gradiva ves čas hrambe,
  • hrambo elektronskega gradiva na treh geografsko ločenih lokacijah,
  • revizijsko sled, ki zagotavlja sledljivost aktivnosti uporabnikov pri upravljanju z gradivom,
  • časovno žigosanje ob vnosu dokumenta v hrambo,
  • klasifikacijski in signirani načrt,
  • vodenje življenjskega cikla dokumentov,
  • vodenje verzij dokumentov,
  • napredno iskanjem uničenje ( komisijsko) in možnost prevzema eDokumentov.
Vsi dokumenti se vodijo neodvisno in vlagajo sprotno preko varnih poti. Sistemi verzij, tipov dokumentov in metapodatkov so avtomatizirani, vsi vloženi dokumenti so časovno žigosani, z vodenim življenjskim ciklom in posebnim sistemom pooblastil in odgovornosti. Možen je tudi pooblaščen dostop iz poljubnih lokacij.

 

eHramba elektronsko izmenjanih dokumentov

Je dodatna storitev, ki je povezana z bizBox eIzmenjavo, in vključuje avtomatsko vlaganje samo elektronsko izmenjanih dokumentov. Avtomatizacija zajema in hrambe je optimizirana za standardizirane eDokumente (ni ročnega vnosa). Dolgoročna hramba izmenjanih eDokumentov je prilagojena enostavni vpeljavi, avtomatiziranemu vnosu in hitremu iskanju hranjenih eDokumentov. Zajem izmenjanih eDokumentov (povratnice, naročila, …) je avtomatiziran, klasifikacijski načrt je prilagojen tipom izmenjanih dokumentov. Uvedba je takojšnja in ne zahteva prilagoditev na strani uporabnika.

 
eHramba
 
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023