SLO / ANG

Reference

ZZI s platformami za digitalno povezovanje partnerjev, njihovih lokacij, oseb in naprav ter podporo verodostojnosti postopkov prilagaja svoje rešitve potrebam posameznih industrij ter rešuje veliko problemov uporabnikov na vseh nivojih.

Tehnološka konsolidacija spletnega mesta DZ

Projekt vzpostavitve enotne spletne točke za vso zainteresirano javnost (državljani, novinarji, poslanci in drugi javnosti), ki omogoča, stalni in takojšnji dostop do vseh obstoječih informacij in dokumentacije.


Več o tem

eHramba - Uvedba elektronske hrambe dokumentov - Stanovanjski sklad RS

V okviru vpeljave elektronske hrambe dokumentov v podjetju SSRS je ZZI izvedel projekt uvedbe eHrambe na ključ, vključno s celovito podporo od začetka aktivnosti do prehoda v produkcijo in začetkom uporabe storitve eHramba.si.


Več o tem

bizBox

Platforma bizBox ponuja storitve in rešitve za brezpapirno poslovanje med partnerji in združuje nabor funkcij za izmenjavo vseh vrst dokumentov in eHrambo , ter dodatnih rešitev, ki uporabnikom omogočajo digitalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov za poslovanje s različnimi partnerji (Državo, Kupci in dobavitelji).
Več o tem

eIzmenjava

Z omrežjem ZZInet zagotavljamo elektronski prenos dokumentov v standardizirani obliki prek zaščitenih digitalnih poti in povezovanje sistemov različnih partnerjev (državni organi, kupci, dobavitelji…).


Več o tem

Javna uprava - Elektronsko poslovanje in eIzmenjava - Brezpapirno poslovanje med partnerji

Elektronsko poslovanje, povezovanje med seboj in izvajanje avtomatiziranih postopkov v javni upravi in z zunanjimi deležniki (podjetja in državljani) je eden od predpogojev za prijazno in učinkovito  javno upravo ter sodobne enostavne storitve za uporabnike.
Več o tem

Carinska administracija - Carinski informacijski sistemi

Carinske in davčne administracije so organi, ki izvajajo carinsko in davčno politiko države, spremljajo blago in plačilo dajatev ter izvajajo nadzor na premiki blaga, izvajanjem postopkov in plačilom dajatev.


Več o tem
1
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023