SLO / ANG

bizBox Logistična platforma - Digitalni voznik

Se kdaj sprašujete kaj se dogaja z vašimi tovorki/pošiljkami od trenutka, ko zapustijo vaše skladišče? Kje se nahajajo, ali so uspešno dostavljeni, kaj je z embalažo in ali je prišlo do kakšnih sprememb, neljubih dogodkov (poškodb, vračil, pritožb)? Bi radi vaše stranke obvestili o predvidenem času dostave ali jim dali informacijo, kje se njihova pošiljka/tovorek nahaja?

S pomočjo logistične platforme je vse to mogoče, saj vam rešitev omogoča popoln nadzor nad vašimi tovorki v realnem času, avtomatsko obveščanje strank in skladišča.
Logistična platforma rešuje problematiko sporočanja in obdelovanja podatkov o tovorkih v realnem času. Večina podjetij s pomočjo programske opreme skrbno organizira pripravo pošiljk, rute, časovna okna, razpored voznikov in vozil in vse kar je potrebno, da tovorki uspešno zapustijo nakladalno rampo. Od rampe naprej, pa v veliki večini ni sledljivosti in informacij o tovorkih. Kje se nahajajo, so uspešno dostavljeni, kaj je z embalažo in ali je prišlo do kakšnih sprememb, neljubih dogodkov (poškodb, vračil, pritožb).

Logistična platforma  rešuje to problematiko s sofisticirano rešitvijo, ki je v realnem času povezana z najnaprednejšim uporabniškim vmesnikom, ki intuitivno vodi voznika skozi njegovo dnevno ruto. Na koncu dneva ni neopravljenih nalog, presenečenj ob vrnitvi v skladišče ali nepotrebnega razkladanja, saj je prometna pisarna (skladišče) v realnem času obveščena o morebitnih spremembah kot so nezmožnost predaje tovorka, poškodba tovorka, vračilo embalaže. Dogajanje je možno spremljati iz prometne pisarne v Vašem sistemu, saj poskrbimo za integracije, ki so potrebne, da vse dodatne funkcionalnosti lahko spremljate iz vam znane programske opreme.
Logistična platforma - LogChain letak


Oglejte si  v 30-minutnem spletnem pogovoru kako smo predstavili izkušnje pri dostavi pošiljk v t.i last mile fazi. Izvedeli boste kako ZZI in Špica že pomagata podjetjem pri tem zahtevnem procesu. Celovita rešitev Digitalni voznik je sestavljena iz dveh delov: Špica zagotavlja mobilni del za vozila, podjetje ZZI pa zaledno nadzorno pisarno in vmesnike na obstoječe sisteme.
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023