SLO / ANG

Certifikati

Temelj ZZI poslovne strategije je zagotavljanje kakovosti izdelkov in storitev ter varnost informacij, kar vključujemo v vsa področja našega delovanja . Cenimo zaupanje in zvestobo, in trdno verjamemo, da nam ti vidiki omogočajo odlične izdelke ter visoko kakovostne in visoko razpoložljive storitve za vse naše stranke.

ZZI je certificiran za vodenje kakovosti (ISO 9001:2015) in varovanje informacij (ISO/IEC 27001:2013). Naša storitev in programska rešitev elektronske hrambe dokumentov eHramba.si je certificirana pri državnem arhivu.

Certifikat ISO 9001:2015 - Sistem vodenja kakovosti

Za zagotavljanje ustrezne kakovosti naših procesov smo že leta 2004 pridobili certifikat ISO 9001. Ta certifikat odraža našo sposobnost, da je kakovost naših izdelkov in storitev skladna s pričakovanji in potrebami naših strank na področju razvoja in uporabe informacijsko komunikacijske tehnologije. V ZZI se zavedamo, da je naš uspeh odvisen od odnosa do strank in partnerjev, saj lahko le v povezavi in dobrem poslovnem sodelovanju s poslovnimi partnerji dosežemo naše cilje. Želimo biti primerljivi s konkurenco in jih za pomembne detajle prehiteti. Vedno ponujamo tisto, kar znamo narediti. Vedno naredimo obljubljeno. Vedno je primaren interes naročnika. Skozi proces nenehnega izboljševanja sistema kakovosti si ves čas prizadevamo zadovoljstvo naših strank še izboljšati.

Certifikat ISO 27001:2013 - Sistem upravljanja informacijske varnosti

V ZZI nam je pomembno zagotavljanje tekočega izvajanja poslovanja brez prekinitev in z obvladovanjem tveganj v dobro zainteresiranih strank. Zato smo certificirani po ISO/IEC 27001: 2013, kar smo dosegli z uvedbo ustreznega Sistema upravljanja informacijske varnosti (SUIV). SUIV ohranja zaupnost, celovitost in razpoložljivost informacij z uporabo procesa za obvladovanje tveganj. Tako kot uvedba sistema vodenja kakovosti, je tudi uvedba SUIV za podjetje ZZI strateška odločitev, zato upoštevamo najvišje standarde varovanja informacij, zaupnosti in celovitosti podatkov strank, določamo zahteve notranjih in zunanjih zainteresiranih strank, ki so pomembne za varovanje informacij, vključno z zakonskimi in pogodbenimi obveznostmi. V ZZI smo se zavezali k vzpostavitvi, izvajanju, vodenju, spremljanju, pregledu in vzdrževanju SUIV in s tem podpori nenehnemu izboljševanju varovanja informacij znotraj podjetja.

Certificirana storitev in programska oprema eHramba.si

Poslovna dokumentacija je eno najbolj vrednih sredstev organizacije in je zato potrebno dokumente na ustrezen način hraniti skozi njihov celoten življenjski cikel. Zakon o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (ZVDAGA) skupaj z Enotnimi tehnološkimi zahtevami (ETZ) opredeljuje zahteve in pogoje za hrambo dokumentarnega in arhivskega gradiva, ne glede na obliko, v kateri se gradivo nahaja (papirni ali elektronski dokumenti, podatkovne zbirke, spletne vsebine, e-pošta idr.). ZZI je ponudnik varne, verodostojne in zakonsko skladne storitve zajema in hrambe gradiva v elektronski obliki eHramba.si, ki je certificirana pri Arhivu RS. V ta namen smo na ZZI razvili tudi lastno programsko rešitev s podporo celotnemu postopku upravljanja gradiva v elektronski obliki, ki je že od leta 2011 dalje certificirana pri Arhivu RS.

Družbeno odgovoren delodajalec

Pred kratkim smo se v ZZI razveselili pridobitve certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. Naša vsakodnevna prizadevanja za odlično delovno okolje, dobrobit zaposlenih, okolja v katerem delujemo, smo v ZZI potrdili s pridobitvijo certifikata Družbeno odgovoren delodajalec. S tem potrjujemo, da imamo dobro urejena področja organizacijskega upravljanja, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja, medgeneracijskega sodelovanja ter varnosti in zdravja pri delu. S certifikatom smo dobili tudi formalno potrditev vrednot, ki jih gojimo v podjetju. Želimo si, da nas bo kot družbeno odgovorno podjetje prepoznalo okolje v katerem poslujemo, kot družbeno odgovornega delodajalca pa tudi naši bodoči zaposleni.

Zaveza vodstva ZZI d.o.o. k družbeni ordgovornosti 

V vodstvu ZZI d.o.o. razumemo družbeno odgovornost kot skrb za družbo in naravno okolje skozi transparentno in etično delovanje, ki:

  • prispeva k trajnostnem razvoju, vključno z zdravjem in družbeno blaginjo,
  • upošteva pričakovanja vseh interesnih skupin,
  • je v skladu z veljavno zakonodajo in v skladu z mednarodnimi normami delovanja,
  • je integrirana v celotno organizacijo in se uporablja v vseh njenih odnosih.

Tako razumljeno družbeno odgovornost imamo implementirano v ZZI d.o.o. v okviru poslovanja podjetja, kot del organizacijske kulture v optimalnem obsegu, kot ga omogoča naše poslovno okolje.

Trajnostno poročilo ZZI d.o.o. - predstavitev rezultatov dela, prizadevanj pri uresničevanju našega poslanstva, povezanih z načeli družbene odgovornosti.


 

  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024