SLO / ANG

Kompetence

Podjetje ZZI d. o. o. je ponudnik storitev za avtomatizacijo poslovnih procesov in elektronsko izmenjavo podatkov (EDI), eRačunov in drugih tipov dokumentov po različnih standardih v podjetju in s partnerji v gospodarstvu, javni upravi in mednarodnem poslovanju.

POVEZUJEMO, DA IZBOLJŠUJEMO.
ZZI je ponudnik digitalnih rešitev in storitev, ki v določenih industrijskih panogah nadomeščajo klasično telefonsko in papirno komunikacijo med partnerji ter optimizirajo, digitalizirajo in avtomatizirajo procese med partnerji.
 
Razvoj carinskih sistemov

Na ZZI vse od svoje ustanovitve aktivno sodelujemo pri razvoju carinskih informacijskih sistemov. S Carinsko upravo Republike Slovenije in Črne gore uspešno sodelujemo od njune osamosvojitve.

Več >

 
ePoslovanje s partnerji

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili skozi celotno delovanje podjetja, razvijamo in stalno nadgrajujemo uporabo rešitev in storitev za digitalno povezovanje podjetij s partnerji in eIzmenjavo.

Več >

 
Podpora ePoslovanju

Naše vodilo je enostavnost in dostopnost brezpapirnega poslovanja in EDI izmenjave tako za majhna kot za velika podjetja v realnem času. Naše aplikacije in rešitve prilagajamo potrebam posameznih industrij ter tako rešujemo veliko problemov uporabnikov na vseh nivojih.

Več>

 
Razvoj rešitev po naročilu

Razvoj informacijskih rešitev za javne uprave in poslovne sisteme zagotavljamo s poglobljenim poznavanjem postopkov, projektnega vodenja, zagotavljanja kvalitete razvoja in upravljanje izvedbe.

Več >

 
eRačuni

Na področju uvedbe eRačunov v javni upravi smo skupaj s partnerji orali ledino – prvi eRačun, ki je bil dostavljen v omrežje UJP, je bil poslan preko bizBox storitve eIzmenjave.  

Več >

  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024