SLO / ANG

ePoslovanje

eIzmenjava s partnerji

Z znanjem in izkušnjami, ki smo jih pridobili skozi celotno delovanje podjetja, razvijamo in stalno nadgrajujemo rešitve in storitve za digitalno povezovanje podjetij s partnerji. Uporabnikom ponujamo različne možnosti eIzmenjave in avtomatizacij ePoslovanja povezane z njegovim poslovnim sistemov in okoljem.

Z omrežjem bizBox/ ZZInet zagotavljamo prenos standardiziranih dokumentov po zaščiteni elektronski poti in povezovanje sistemov različnih partnerjev. Pri tem podpiramo procese, standarde, priključne točke, integracije v ERP, DMS in/ ali specifične rešitve v oblaku, ki jih definirajo sami partnerji v eIzmenjavi.

Odprtost omrežja dokazujemo s povezovanjem z drugimi omrežji v Sloveniji in tujini (Banke, GXS, x.400, Panteon.net, Javna uprava,Carine …).

Z napredno platformo bizBox ponujamo širok nabor storitev in rešitev za brezpapirno poslovanje med partnerji. bizBox združuje nabor funkcij za izmenjavo vseh vrst dokumentov in eHrambo ter dodatne rešitve, ki uporabnikom omogočajo digitalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov za enostavnejše poslovanje z različnimi partnerji (državo, kupci in dobavitelji).

bizBox je integracijska in centralna točka ePoslovanja v več kot 30 poslovnih rešitvah (ERP, DMS, …), ki ponuja preprosto in fleksibilno uporabniško izkušnjo. S storitvami kot je izdajanje in prejemanje eRačunov, elektronska izmenjava dokumentov, elektronska hramba, moduli za zunanjo trgovino in eKatalog artiklov se prihranita tako čas kot denar.

 
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023