SLO / ANG

Znanja

Specializirali smo se za razvoj naprednih centraliziranih internet in intranet rešitev s področja carinskega poslovanje in elektronske izmenjave.

Znanja

Brezpapirno poslovanje v varnem okolju

V celotni zgodovini podjetja smo uspeli zagotoviti nenehno in obvladljivo rast obsega in učinkovitosti poslovanja na področju uspešno zaključenih projektov, kot tudi znanja in širitev področij, na katerih smo aktivni. Naš osnovni cilj je kakovost naših proizvodov in storitev, ki je skladna s pričakovanji naših strank. Po sklenitvi poslovnega odnosa postanejo strankine potrebe in želje za naše strokovnjake vodilo iskanja optimalnih rešitev, ki so kakovostne, uporabne in enostavne. Prav tu pa se pokaže vsa korist večletnih izkušenj.

Vedno ponujamo tisto, kar znamo narediti. Za nas je primaren interes naročnika.

S svojimi rešitvami s področja informacijske tehnologije smo prisotni v številnih organizacijah javne uprave in gospodarstva. Z naročniki sodelujemo v vseh fazah zasnove, izvedbe in vzdrževanja informacijskih rešitev. Naši poslovni partnerji so tudi številni organi javne uprave in podjetja.

Sodelovanje z Ministrstvom za finance, Finančno upravo RS in Statističnim uradom RS je obrodilo rešitve, ki uporabnikom storitev teh organov omogočajo napredno integracijo poslovnih procesov in učinkovito elektronsko poslovanje. Razvijamo in tržimo tudi računalniške rešitve za udeležence v zunanjetrgovinskem poslovanju, ki jih učinkovito uporablja več sto slovenskih podjetij. 

Rešitve so sodobno zasnovane in temeljijo na elektronskem poslovanju ter integraciji poslovnih procesov med organizacijami. ZZI razvija in ponuja storitve elektronskega poslovanja, ki uporabnikom omogočajo sodobno, varno in celovito elektronsko poslovanje z organizacijami  javne uprave, elektronsko poslovanje med podjetji ter integracijo poslovnih procesov, tehnoloških okolij in rešitev. 

Za ZZI so posebno dragocene izkušnje in znanje pridobljene pri razvoju zahtevnih informacijskih sistemov velikih organizacij v različnih razvojnih okoljih. Dobro poznamo heterogena tehnološka okolja, ki smo jih učinkovito integrirali. Tovrstne izkušnje za naročnike pomenijo jamstvo, da bodo za vložena sredstva dobili povrnjeno visoko vrednost.
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024