SLO / ANG

Industrije

Sodobne smernice in strateške usmeritve, kot so Industrija 4.0 in digitalizacija EU, poudarjajo povezljivost z vsem in avtomatsko odzivnost na spremembe, zahteve partnerjev in procese.

Delamo v dobro vseh partnerjev, z dodano vrednostjo.

ZZI s platformami za digitalno povezovanje partnerjev, njihovih lokacij, oseb in naprav ter podporo verodostojnosti postopkov prilagaja svoje rešitve potrebam posameznih industrij ter rešuje veliko problemov uporabnikov na vseh nivojih.Javna uprava

Zaradi dolgoletnega in poglobljenega poznavanja postopkov in projektnega vodenja smo razvili informacijske rešitve za potrebe javne uprave in zagotovili tako povezljivost in izvajanje avtomatiziranih postopkov v javni upravi kot tudi digitalizacijo poslovanja z zunanjimi udeleženci (podjetja in državljani). Skupaj s partnerji razvijamo prijazno in učinkovito javno upravo in sodobne storitve za uporabnike, ob zagotavljanju kvalitete razvoja, odprtosti sistemov in upravljanju izvedbe ter podpori standardom, kar omogoča povezovanje nacionalnih in poslovnih sistemov (sistemi eIzmenjave).
 

Carina

ZZI s svojim znanjem in izkušnjami razvija carinske sisteme in jih prilagaja novim zahtevam in usmeritvam sodobnim evropskim carinskih postopkov in zahtevam EU. Napredni sistemi temeljijo na elektronski izmenjavi dokumentov in omogočajo enostavno povezljivost carinskih sistemov s partnerji. Nudimo razvoj, vzdrževanje in dograditve modularnih a centraliziranih carinskih in trošarinskih informacijskih sistemov.


 

Logistika

Logistom in njihovim partnerjem ter špediterjem omogočamo enostavno ePoslovanje s partnerji v EU in izven, saj logistika vpliva na usmerjanje in optimizacijo skladišč in transporta v proizvodnji, specializiranih industrijah in preskrbovalnih verigah. Z EDI izmenjavo in povezovanjem partnerjev v procesu optimiziramo in digitaliziramo logistične procese ter zagotovimo varno poslovanje in skrajšan čas samih logističnih procesov. Vodenje artiklov, označevanje paketov, procesi naročanja in dobave, poslovanje z državnimi institucijami – zunanjetrgovinsko poslovanje in ostale podporne procese, s katerimi se srečujejo logisti, rešujemo z naprednim in enostavnimi rešitvami in storitvami.

 

Proizvodna podjetja

Proizvodnim podjetjem omogočamo medsebojno komunikacijo v procesih nabave, stanjih zalog in podpore proizvodnji. Pokrivamo proces od sprejema naročila do plačila. Uvajamo EDI izmenjavo ter podporne rešitve za celovito brezpapirno poslovanje, ki so osnova za zniževanje stroškov proizvodnje, zalog in dosega končnega cilja vitke proizvodnje ter „Just in time" nabave v podjetjih.

 

Srednja in mala podjetja

Podjetjem, ki nimajo naprednih informacijskih rešitev omogočamo enostaven prehod na brezpapirno poslovanje. Elektronsko povezovanje z domačimi in tujimi partnerji. Avtomatiziramo njihove poslovne procese in jim omogočamo hitro vključevanje v verige večjih partnerjev in prilagajanje njihovim procesom poslovanja. Z enostavnimi in preglednimi rešitvami na enem mestu lahko poslujejo z gospodarstvom kot z državnimi institucijami. .

 

Trgovci

Podjetjem, ki nimajo naprednih informacijskih rešitev, omogočamo enostaven prehod na brezpapirno poslovanje ter elektronsko povezovanje z domačimi in tujimi partnerji. Avtomatiziramo njihove poslovne procese in jim omogočamo hitro vključevanje v verige večjih partnerjev in prilagajanje njihovim procesom poslovanja. Z enostavnimi in preglednimi rešitvami na enem mestu lahko poslujejo z gospodarskimi subjekti kot z državnimi institucijami.

   Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023