SLO / ANG

Podpora ePoslovanja

Platforme in rešitve ZZI zagotavljajo celovitost ePoslovanja med partnerji v preskrbovalnih verigah, državo in drugimi deležniki.

Podpora ePoslovanja

Naše vodilo je enostavnost in dostopnost brezpapirnega poslovanja tako za majhna kot za velika podjetja. S stalnim razvojem podpornih funkcij nadgrajujemo in izboljšujemo uporabo storitev in rešitev v poslovnih procesih med podjetji, kot tudi eIzmenjavo na splošno.

Podporo ePoslovanja podjetjem nudimo na področju zunanjetrgovinskih rešitev (zagotavljajo popoln nadzor, upravljanje in brezpapirno izvajanje vseh vrst carinskih, uvozno-izvoznih postopkov za podjetja in špediterje), procesom priprave in izdaje eRačuna, omogočamo jim digitalizacijo procesa naročanja in artiklov z enostavnimi rešitvami, ki jih že vpeljujemo v nabor bizBox-a.

Z integracijo bizBoxa v partnerske rešitve smo dosegli, da je ePoslovanje v podjetju enostavno in ne spreminja dosedanjih procesov v podjetju.

S storitvijo eHramba.si zaokrožujemo celoten proces brezpapirnega poslovanja, ki omogoča varno, zanesljivo in certificirano elektronsko hrambo dokumentacije na enem mestu, nastale v procesu poslovanja podjetja. V sistemu hranimo dokumente, ki so izvorno nastali v elektronski obliki, kot dokumenti, ki so nastali na papirju in so bili kasneje digitalizirani. Gradivo je varno shranjeno na nivoju strojne in programske opreme, v sistem so vgrajene napredne tehnologije, ki omogočajo dostop pooblaščenim osebam do hranjenega arhiva. Dokumenti so na voljo 24/7 preko namizne aplikacije, partnerskih rešitev ali preko uporabniku prijaznim spletnim vmesnikom preko bizbox.

Elektronsko hrambo dokumentov prilagajamo poslovanju in tipu posamezne organizacije. S storitvami kot je izdajanje in prejemanje eRačunov, elektronska izmenjava dokumentov, elektronska hramba, moduli za zunanjo trgovino in eKatalog artiklov se prihranita tako čas kot denar. · ZZInet · ZZI rešitve za zunanjo trgovino · bizBox · eRačuni eHramba

 
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023