SLO / ANG

eRačuni

Na področju uvedbe eRačunov v javni upravi smo skupaj s partnerji orali ledino – prvi eRačun, ki je bil dostavljen v omrežje UJP, je bil poslan preko bizBox storitve eIzmenjave.

Zdaj je mesečno prek bizBox-a v UJP omrežje posredovanih okrog 80.000 računov mesečno, kar nas uvršča na prvo mesto med več kot 40 ponudniki elektronskih poti.

Naše vodilo je enostavnost in dostopnost brezpapirnega poslovanja in eIzmenjave tako za majhna kot za velika podjetja. S stalnim razvojem podpornih funkcij nadgrajujemo in izboljšujemo uporabo eRačunov v poslovnih procesih med podjetji, kot tudi eIzmenjavo na splošno.

Kot podjetje smo del Nacionalnega foruma za eRačun, ki spodbuja izmenjavo eRačunov, razvija slovenske standarde, in si aktivno prizadevamo, da Slovenija postane referenčna država v EU za digitalizacijo industrije in države.

eRačuni

Storitve bizBox vam ponujajo vse, kar potrebujete za brezpapirno poslovanje z eRačuni. Avtomatizirano formalno izdajo, podpisovanje, hrambo in dostavo uporablja že več tisoč slovenskih podjetij. eRačune lahko preko ZZInet omrežja pošiljate v UJP, bančna in druga povezana omrežja. Izmenjujete jih lahko s proračunski uporabniki, kot tudi z ostalimi poslovnimi partnerji.

S prehodom na elektronsko poslovanje z računi prihranite čas, za 65% zmanjšate stroške obdelave računov in si zagotovite sledljivost v celotnem procesu, od izdaje do plačila.

Kjer koli ste, so vam in drugim pooblaščenim osebam (npr. zunanje računovodstvo) informacije in funkcije ePoslovanja s partnerji na voljo 24/7.

Preverite, bizBox je lahko že integriran v vaš ERP sistem.


  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023