SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
03. 10. 2016

Seminar eHramba dokumentov

S sistemsko uvedbo e-računov je elektronska hramba dokumentov postala sestavni del vsakodnevnega sodobnega poslovanja organizacij.   Na seminarju bo predstavljeno, kaj dejansko je e-hramba in kako rešuje težave podjetja. Povzete bodo potrebe, težave in izzivi organizacij pri uvedbi in uporabi dolgoročne e-hrambe ter kako jih je smiselno reševati v praksi. Skozi primerjavo zakonodaje (ZVDAGA-A, ZEPEP, ZDDV-1) bodo predstavljene obveznosti, ki veljajo za različne vrste organizacij. Za posamezne sklope dokumentov vam bomo prikazali, kakšen je najkrajši rok hranjenja z vidika davkov in kakšne so posledice, če arhiva nimate ali pa je nepopoln.

  • Ali veste, kako prenovljeni Zakon o arhivskem in dokumentarnem gradivu ter arhivih (ZVDAGA-A) podjetjem in drugim organizacijam poenostavlja e-poslovanje in e-hrambo dokumentov?
  • Ali poznate korake, ki so potrebni, da podjetje ali druge organizacije preprosto in hitro uvedejo verodostojno e-hrambo dokumentov, ki je veljavna dolgoročno?

TERMIN in KRAJ SEMINARJA
6. oktober 2016, od 10.00 do 13.15 ure, na naslovu Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana

Na dogodku bo predaval Dr. Rok Bojanc, zaposlen kot vodja področja v podjetju ZZI d.o.o.. Deluje na področju elektronskega poslovanja in informacijske varnosti. Na IT-področju si je izkušnje je pridobival na različnih področjih kot predavatelj, sistemski inženir, arhitekt in vodja projektov. Aktivno sodeluje v slovenskem Nacionalnem forumu za eRačun, je avtor in soavtor več znanstvenih člankov, priročnikov in knjig s področja informacijske varnosti, elektronskega poslovanja, elektronske hrambe, računalniških omrežij in strežniških sistemov. Je docent na Univerzi na Primorskem ter Visoki šoli za poslovne vede v Ljubljani, poleg tega redno predava na konferencah in seminarjih.


KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?
Seminar je namenjen vodilnim in vodstvenim sodelavcem, računovodjem, finančnikom, notranjim revizorjem ter upravljavcem dokumentarnega in arhivskega gradiva v zasebnem in javnem sektorju.
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024