SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
11. 06. 2020

bizBox v Evropi



Ne zamudite novega webinarja v seriji Začni teden z bizBox, na katerem bo dr. Rok Bojanc predstavil kaj nas čaka v prihodnje na področju elektronskega poslovanja s partnerji v Evropi in kako vam bizBox pri tem pomaga.
 

Ne zamudite webinarja
 

bizBox v Evropi


ponedeljek, 15.6.2020 ob 9.00



dr. Rok Bojanc je zaposlen v podjetju ZZI, d. o. o. Že več kot 20 let deluje na področju elektronskega poslovanja, informacijske varnosti in standardizacije poslovanja. Je so-koordinator Slovenskega Nacionalnega foruma za eRačun in član Evropskega foruma za eRačun. V SRIP Pametna mesta in skupnosti vodi horizontalo Digitalna transformacija, aktivno sodeluje v standardizacijskih organizacijah CEN in SIST ter pri razvoju eSLOG standardov. Je avtor in soavtor več znanstvenih člankov, knjig in priročnikov s področij elektronskega poslovanja, elektronske hrambe, informacijske varnosti, računalniških omrežij in strežniških sistemov. Je docent na Univerzi na Primorskem in Visoki šoli za poslovne vede v Ljubljani, poleg tega redno predava na konferencah in seminarjih.

Rok nam bo razložil razlike med modeli elektronske izmenjave in njihovo uporabo v EU, poučili se bomo o PEPPOL-u, nacionalnem registru in članstvu ZZI v različnih institucijah, forumih in združenjih.

Skupaj pa si bomo ogledali tudi kaj nam prinaša eSLOG 2.0 za ePoslovanje tako v Sloveniji kot v EU ter kako bo potekal prehod iz 1.6 na 2.0.


Webinar je brezplačen.

 

Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024