SLO / ANG


bizBox

 

Platforma bizBox ponuja širok nabor storitev in rešitev za brezpapirno poslovanje med partnerji.
Združuje nabor funkcij za izmenjavo vseh vrst dokumentov in eHrambo ter dodatne rešitve, ki uporabnikom omogočajo digitalizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov za enostavnejše poslovanje z različnimi partnerji (državo, kupci in dobavitelji).
bizBox je integracijska in centralna točka ePoslovanja v več kot 30 poslovnih rešitvah (ERP, DMS, …), ki ponuja preprosto in fleksibilno uporabniško izkušnjo.

S storitvami, kot je izdajanje in prejemanje eRačunov, elektronska izmenjava dokumentov, elektronska hramba, moduli za zunanjo trgovino in eKatalog artiklov se prihranita tako čas kot denar ter poveča konkurenčna prednost podjetja. 


bizBox

 

eNabiralnik

Varen elektronski predal podprt s tehnologijo dolgoročne hrambe dokumentarnega gradiva s priključkom na eIzmenjavo. Malim uporabnikom omogoča formalen prejem in pregledovanje elektronskih eDokumentov preko spleta, ter pošiljanje brez lokalnih rešitev in stroškov nakupa. Zagotavljena je varnost, sledljivost in dokumentov ter procesov izmenjave dokumentov.

eRačuni

Prvi eRačun, ki je bil dostavljen v omrežje UJP, je bil poslan preko bizBox storitve eIzmenjave.

Platforma za eRačune - bizBox

Storitve bizBox vam ponujajo vse, kar podjetje potrebuje za brezpapirno poslovanje z eRačuni. Avtomatizirano formalno izdajo, podpisovanje, hrambo in dostavo uporablja ogromno slovenskih podjetij (podjetja, ki že poslujejo elektronsko, so objavljena v bizBox eImeniku). eRačune lahko preko ZZInet omrežja podjetje izmenjuje s partnerji v javni upravi in gospodarstvu.

S prehodom na elektronsko poslovanje z računi se prihrani čas, za 65 % zmanjšajo stroški obdelave računov in se zagotovi sledljivost v celotnem procesu, od izdaje do plačila eRačuna, skupaj z ePovratnicami in eZavrnitvami. Storitve bizBox so podjetjem in pooblaščenim osebam (npr. zunanjemu računovodstvu) dostopne od koderkoli, 24/7. bizBox je lahko že integriran v ERP sistem podjetja (partnerji bizBox). Če dobavitelja ERP sistema ni na seznamu bizBox partnerjev, lahko kljub temu zagotovimo avtomatizacijo izmenjave eRačunov in drugih eDokumentov iz ERP sistema podjetja s pomočjo ZZInet klienta.. 

Majhni izdajatelji eRačunov lahko brez dodatnih investicij v programsko opremo pošiljajo in prejemajo eDokumente preko bizBox portala – prvi korak je registracija za pridobitev eNabiralnika za brezplačen prejem elektronskih dokumentov. 

eRačun v xml eSlog formatu se lahko kreira v bizBox portalni rešitvi, ki je pisan na kožo manjšim podjetjem.  Za preverbo pravilnosti formata xml strukture eRačuna za izvoz iz ERP sistema ter izpolnjevanje vseh zahtevanih podatkov za dostavo eRačuna partnerju se dokument v xml obliki lahko enostavno naloži v orodje Vizualizacija eSlog računa  in pregleda vizualizacija. Če struktura ni pravilna, se pojavi obvestilo, da priprava vizualizacije ni mogoča.

 

eLogistične nalepke

Temelj uspešne logistike je natančno označevanje, ki je pomemben del priprave blaga za transport. S standardiziranim označevanjem lažje identificiramo in sledimo blagu, ki je predmet logističnega procesa.

bizBox rešitev eNalepke je namenjena standardnemu označevanju logističnih enot znotraj posamezne preskrbovalne verige. Vsebina in oblika tiskane nalepke ustreza vsem zahtevam veletrgovcev Spar, Tuš, Lidl in drugih. S strani GS1smo pridobili tudi verifikacijo skladnosti logistične nalepke.Logistične nalepke lahko tiskamo s poljubnimi tiskalniki na poljubne samolepilne nalepke različnih dimenzij.

Rešitev spletnega tiskanja logističnih nalepk je namenjena dobaviteljem in kooperantom, katerim omogočamo vnos in tiskanje nalepke, brez investicije v dodatno programsko in tehnično opremo.

Rešitev spletnega tiskanja logističnih nalepk zagotavlja kreiranje SSCC kode, kreiranje in tiskanje logističnih nalepk, shranjevanje in urejanje obstoječih nalepk.  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2023