SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
21. 10. 2016

Gremo digitalno na Dnevu GS1 Slovenija



Rezervirajte si torek, 29. novembra, za že tradicionalen dogodek Dan GS1 Slovenija, kjer sodelujemo kot veliki pokrovitelj dogodka.

Govorili bomo o digitalizaciji poslovnih procesov ter t. i. večkanalnemu poslovanju (omni-channel business) – v prehrambeni industriji, logistiki, zdravstvu, na medmrežju …. Dejstvo namreč je, da ne nakupujemo več samo v klasičnih trgovinah, ampak preko več različnih kanalov (splet, aplikacije …) in zanima nas, kako digitalizacija v splošnem vpliva na potrošnika in kako z GS1 standardi olajšamo delovanje preskrbovalnih verig. Večkanalno poslovanje je del digitalizacije.

Britanski strokovnjak David J Smith, ki je v organizaciji GS1 odgovoren za večkanalno trgovino, bo govoril o tem, kako lahko z globalnimi standardi in rešitvami GS1 tlakujemo pot zelo uspešni maloprodaji preko vseh možnih kanalov. Smith ima veliko izkušenj na področju marketinga in e-trgovanja in razume načine za pospeševanje učinkovite spletne trgovine.

Pričakuje se tudi nastop slovenskega digitalnega stratega, strokovnjaka za komuniciranje ter civilnodružbenega aktivista Vuka Cosića, saj smo vpeti v digitalni svet poslovanja, kjer potreba po enolični globalni identifikaciji in sledenju izdelkov ni bila še nikoli tako pomembna.

Kje in kdaj?
•29. novembra 2016 od 9. do 14. ure
•Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Dimičeva 13, Ljubljana, 1. nadstropje, Dvorana A

Prijave za dogodek zbirajo tukaj!

Za vse dodatne informacije nas pokličite ali pišite.

T:  +386 1 5898 331 (Lili Bahorič)
E:  lili.bahoric@gs1si.org
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024