SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
19. 03. 2020

POSLUJTE BREZPAPIRNO S PARTNERJI



V času, ko je omejeno fizično delo na lokaciji podjetja in s tem priprava, podpisovanje, pošiljanje in prejemanje papirnih dokumentov od računov do pogodb, smo podjetjem ponudili pošiljanje 40 brezplačnih eRačunov. Storitev je na voljo skupaj z brezplačnim orodjem v programu MS Excel za pripravo eRačunov v standardu eSlog in v datoteki PDF za vizualizacijo.

Istočasno smo za čas izrednih ukrepov oziroma do 1.7. 2020 brezplačno ponudili storitev eHramba za varno shranjevanje in stalen dostop do prejetih in izdanih eRačunov ter druge poslovne dokumentacije v elektronski obliki.

Novi korona virus SARS-CoV-2 je vzpostavil povsem nove pogoje poslovanja. Z uporabo akcijskih storitev bizBox lahko izzive spremenite v izboljšave, ki vam bodo olajšale poslovanje med izrednimi razmerami in v času okrevanja.

Katere probleme zaradi epidemije naslavljamo v ZZI

  1. Tveganje okužbe. Virus lahko na površini predmetov ostane tudi več dni, kar pomeni, da se lahko razširja s pošiljanjem in skupno uporabo papirnih dokumentov.
  2. Vsakodnevno se v vse več podjetjih postavljajo vprašanja glede razdelitve in izvajanja čisto običajnih delovnih nalog, kot so priprava in pošiljanje računov kupcem ter prejem in potrjevanje računov dobaviteljev.
  3. Lastnike in menedžerje v podjetjih upravičeno skrbi upad gospodarske dejavnosti in prihodkov, zato bodo naredili vse za znižanje stroškov – tudi po koncu epidemije!
  4. Odsotnost sodelavcev zaradi dela od doma, izogibanje fizičnim stikom in drugi varnostni ukrepi spreminjajo utečene delovne postopke, povečujejo možnosti za napake in otežujejo dostop do informacij in dokumentov.
  5. Ohlapnejši nadzor nad delom znižuje raven fizične zaščite papirnih dokumentov in zaupnosti poslovnih informacij.
  6. Nepredvidljivo spreminjanje razmer zahteva sprotno izvajanje nalog ter hitre postopke.

Kaj dobite z bizBoxom, kar vam koristi v izrednih razmerah

  • Storitve za brezpapirno poslovanje bizBox potekajo popolnoma elektronsko, brez potrebe po fizični prisotnosti uporabnikov na lokaciji podjetja in minimizirajo udeležbo zaposlenih v delovnih postopkih.
  • Prednosti bizBoxa z vidika stroškov in učinkovitosti v Sloveniji pozna že več kot 15.000 podjetij vseh velikosti in dejavnosti.
  • Brezpapirno poslovanje bizBox je povezano z več kot 40 poslovnimi informacijskimi sistemi ERP in dokumentnimi sistemi EDMS, kar zagotavlja varne, nadzorovane, avtomatizirane in v celoti digitalne delovne postopke.
  • Stalen dostop prek varne prijave do osrednje zbirke dokumentov v elektronski obliki brez posrednikov, od kjer koli in kadar koli. Tako ščiti dokumente že prek 700 podjetij iz avtomobilske, prehrambne, kemične, petrokemične in farmacevtske industrije, ponudniki finančnih storitev ter trgovska in javna podjetja.

Katere brezplačne storitve so vam kot novemu uporabniku na voljo v bizBoxu

  • Brezplačno orodje za enostavno pripravo eRačunov, v kolikor vam poslovni informacijski sistem ERP ali kakšna druga poslovna aplikacija, ki jo uporabljate za pripravo računov, tega ne omogoča. Microsoft Excel predlogo za pripravo standardnega xml eračuna eSlog in PDF-vizualizacijo za program Microsoft Excel si prenesete tukaj!
  • Brezplačno pošiljanje vseh tipov računov. V akcijskem paketu imate na voljo 40 brezplačnih eRačunov – za srednje in veliko podjetje dovolj, da brez začetnih stroškov in tveganj preizkusi storitev, mikro ali majhno podjetje pa lahko prihrani nekajmesečni strošek pošiljanja računov. Račune lahko pošljete kupcu v varen predal bizBox eNabiralnik ali prek bančnega kanala v njegovo eBanko.

Več informacij o storitvi bizBox eRačuni!

Registracija

  • Brezplačna varna hramba dokumentov na enem mestu. 3-mesečna uporaba storitve eHramba vam zagotavlja stalen dostop do varno shranjenih poslovnih dokumentov, kot so računi, dobavnice, pogodbe... Storitev bo brezplačno na voljo do izteka izrednih razmer oziroma do 1.7.2020. Zaradi kompleksnosti vzpostavitve storitve je 3-mesečno brezplačno obdobje možno ob sklenitvi 12-mesečne najemne pogodbe.

Več informacij o storitvi bizBox eHramba!

Ostale brezplačne priročne storitve, ki so vam vedno na voljo na spletni strani bizBox.eu:

  • Uporabniku prijazna vizualizacija eRačuna iz datoteke xml – tukaj

 

Za vklop brezplačnega paketa EDI.web 40 in naročilo eHramba.si v akcijskem obodobju izpolnite obrazec povpraševanja.

Za dodatne informacije o brezplačnih storitvah bizBox se lahko obrnete na naše strokovnjake, ki so dosegljivi na telefonski številki: 01 530 33 00 ali prek e-poštnega naslova: prodaja@bizbox.eu.

Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024