SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
13. 06. 2018

Rezervirajte si termin! 12. september 2018 - Nacionalni logistični forum 2018, Kristalna palača, BTC v LjubljaniSeptember je mesec, ko analiziramo rezultate za nazaj in kujemo plane za naprej. Zanima nas, kaj dela konkurenca, preizkusiti želimo nove tehnologije, hočemo spoznati uspešne zgodbe, praktične nasvete in se nekaj naučiti iz neuspehov. In vse skupaj vključiti v prihodnje strateške usmeritve in plane. Nenazadnje se bliža še konec leta in s svojimi strankami želimo izbrane projekte in prodajne zgodbe uspešno pripeljati v zadnjo fazo.

Zato vas vabim, da vse zgoraj omenjene ambicije uresničite 12.9.2018, na letošnjem Nacionalnem logističnem forumu. Vse potrebne informacije o forumu in kotizaciji vam bomo pravočasno poslali, sedaj pa vam predlagam, da si že danes REZERVIRATE TERMIN za forum.

Forum organiziramo skupaj s partnerji: Špica d.o.o.,  BTC logističnim centrom, GS1 Slovenija.
Rdeča nit foruma bo izmenjava uspešnih praks od ponudnikov ter uporabnikov rešitev do platform za povezovanje, delitev podatkov in vključevanje novih BlockChain modelov v prakso oskrbnih verig. Na forumu bomo gostili vse vidne regionalne predstavnike s področja logistike in digitalizacije.

Kristalna palača, BTC v Ljubljani
Sreda, 12.9.2018, 9:00 – 15:00

Več o Nacionalnem logističnem forumu
www.nlf.si
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024