SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
16. 09. 2019

Slovenija z novo pridobitvijo - Center za ePoslovanje Slovenije



V sodobnem svetu že prevladuje informacijska ter mobilna tehnologija tako pri poslovanju s fizičnimi ter pravnimi osebami kot javnimi organizacijami. Zato je nujno, da temu prilagodimo tudi poslovanje, ki je lahko enostavnejše, cenejše, ekološko, hitrejše ter predvsem prijaznejše do uporabnikov.

Vzpostavitev Centra za e-poslovanje izhaja iz projekta e-SLOG, delovanja Slovenskega nacionalnega foruma za eRačune, sodelovanja z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo in drugih iniciativ za zagotavljanje in spodbujanje uvajanja ePoslovanja v slovenskem gospodarstvu.

Center za ePoslovanje si prizadeva, da eRačuni postanejo prevladujoča metoda izdajanja računov. In smo na dobri poti. Slovenija je v zadnjih letih naredila velik korak naprej in je glede uporabe eRačunov med najnaprednejšimi državami v Evropi.

Osrednji cilj programa Centra je dviganje konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva s spodbujanjem uvajanja dematerializiranega poslovanja v vsa slovenska podjetja in organizacije javne uprave.

Na spletnih straneh Centra za ePoslovanje boste našli vse informacije in dokumente o e-SLOG, povezavo do eRegistra Slovenije, informacije o Nacionalnem forumu za eRačune, projektu ROSE.


Več o Centru za ePoslovanje najdete na www.epos.si.

Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024