SLO / ANG

Objave

16. 09. 2019

Tiskanje obrazca za potrdilo o gibanju blaga EUR

Vir: FURS


Družba Gorenjski tisk storitve – v likvidaciji bo v septembru 2019 zaradi zaključevanja postopka likvidacije prenehala s proizvodnjo in prodajo obrazcev za potrdilo o gibanju blaga EUR.1.

Obrazce za potrdilo o gibanju blaga EUR.1 bo družba Gorenjski tisk storitve – v likvidaciji prodajala do 20. 9. 2019. Na osnovi poziva tiskarjem za tisk obrazca za potrdilo o gibanju blaga EUR.1 je Generalni finančni urad izdal pooblastili za tiskanje navedenega obrazca dvema družbama, in sicer:
  • družbi Embalažno grafično podjetje d.o.o., Kidričeva cesta 82, 4220 Škofja Loka in
  • družbi IN ALBIS, Simon Levar s. p., Pod Plevno 35, 4220 Škofja Loka
Družba Embalažno grafično podjetje d.o.o. bo tiskala obrazce, pri katerih se pred številko potrdila o gibanju blaga EUR.1 nahaja črka B. Družba IN ALBIS, Simon Levar s. p. pa bo tiskala obrazce, pri katerih se pred številko potrdila o gibanju blaga EUR.1 nahaja črka C.

Obrazci za potrdilo o gibanju blaga EUR.1, ki jih je natisnila družba Gorenjski tisk storitve – v likvidaciji (pri teh se pred številko potrdila nahaja črka A) ostajajo še naprej v veljavi. Ker je na zalogi v družbi Gorenjski tisk storitve – v likvidaciji ostalo večje število obrazcev za potrdilo o gibanju blaga EUR.1, bosta obe navedeni družbi, ki sta prejeli pooblastili (Embalažno grafično podjetje d.o.o. in IN ALBIS, Simon Levar s. p.) prodajali tudi obrazce za potrdilo o gibanju blaga EUR.1, ki jih je natisnila družba Gorenjski tisk storitve – v likvidaciji.

Od 20. 9. 2019 dalje bosta naročanje oziroma nakup obrazcev za potrdilo o gibanju blaga EUR.1 možna na sledečih naslovih:
  • pri družbi Embalažno grafično podjetje d.o.o.: naročanje na e-naslovu boris.weisseisen(at)egp.si ali po telefonu 04 511 19 61 - Boris Weisseisen, dostava po pošti ali prevzem na sedežu družbe: Kidričeva cesta 82, 4220 Škofja Loka,
  • pri družbi IN ALBIS, Simon Levar s. p.: naročanje na e-naslovu simon(at)inalbis.si ali preko spletne strani www.inalbis.si ali po telefonu 040 85 88 46 – Simon Levar, dostava po pošti ali prevzem na sedežu družbe: Pod Plevno 35, 4220 Škofja Loka.
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024