SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
03. 06. 2020

ZZI član Kompetenčnega centra za razvoj kadrov na področju informacijsko komunikacijskih tehnologij (KOC IKT)


ZZI del projekta Kompetenčni center za razvoj kadrov na področju informacijsko komunikacijskih tehnologij (KOC IKT)

Pri izbiri izobraževanj in kompetenc sledimo strategiji pametne specializacije (S4) na področju IKT, krepitvi inovacijskih potencialov in pomembnosti usposabljanj.

Na projektu smo združena visoko tehnološka podjetja, ki zagotavljamo napredne rešitve na domačem in svetovnem trgu. V partnerstvu izvajamo usposabljanja, ki omogočajo poznavanje najsodobnejših trendov in omogočajo reševanje modernih izzivov ter razvoj prilagodljivih in pametnih rešitev. Projekt KOC IKT bo zagotovil napredno usposobljene kadre za prodor partnerskih podjetji na nove trge na področju uporabe IKT tehnologij. V ta namen se v podjetjih rešujejo družbeni izzivi in razvijajo pametne rešitve na področju pametnih mest in skupnosti, energetike, mobilnosti, zdravstva, krožnega gospodarstva, vesoljskih tehnologij, znanstvenih infrastruktur, itd. Namen projekta KOC IKT je usvajanje novih znanj zaposlenih v partnerskih podjetjih, vzpostavljanje in zagotavljanje dolgoročnega sodelovanja med partnerskimi podjetji, prenosi dobrih praks iz HR in drugih procesov podjetji, mreženje partnerskih podjetji itd. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več o tem si lahko preberete na spletni povezavi www.eu-skladi.si.


Več o projektu - https://www.koc-ikt.si/predstavitev-projekta/
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024