SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
09. 05. 2018

ZZI se predstavlja na letošnjem sejmu ZAUH 2018

V četrtek, 10. maja, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal jubilejni 10. sejem ZAUH. Osrednja pozornost letošnjega dogodka bo namenjena normativnim ter organizacijskim in tehnološko – tehničnim vprašanjem uporabe, zajema, upravljanja in hrambe digitalnih gradiv v poslovnih okoljih, podprtih z mobilnimi in »oblačnimi« informacijskimi tehnologijami.



V okviru spremljajočega programskega dela dogodka bodo strokovnjaki iz gospodarstva in javne uprave predstavili odgovore na izzive, ki jih pred uporabnike postavljajo novi predpisi s področja e-poslovanja in varstva podatkov, nove tehnologije obravnavanja e-dokumentov, digitalna prenova poslovnih in upravnih procesov ter s tem povezane priložnosti za kakovostnejše, učinkovitejše, dostopnejše in varnejše e-storitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru in se udeležite strokovnega predavanja, ki ga bo izvedel dr. Rok Bojanc - "eHramba.si zagotavlja varnost in zakonsko skladnost ePoslovanja". Rok bo predstavil sodobne koncepte glede hrambe elektronskih dokumentov. eHramba kot repozitorij eDokumentov, do katerih lahko dostopamo iz različnih informacijskih sistemov, preko različnih vmesnikov, kjerkoli in kadarkoli je pristop, ki uporabnikom omogoča prijazno in učinkovito brezpapirno poslovanje.

Certifikacija programske rešitve in storitve eHramba.si ter certifikacija podjetja ZZI po ISO 9001 in ISO 27001 pa zagotavlja zakonsko skladno, varno in zanesljivo izvajanje storitve.

Mesto na dogodku si zagotovite s prijavo preko Palsitove spletne strani, udeležba na dogodku je brezplačna.

Vljudno vabljeni!
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024